1928 yılında Manisa’da Ali Taylan tarafından kurulan Taylan, o günlerden bu güne gıda sektörünün önde gelen firması olmuştur. 37 m2’lik küçük bir lokantada başlayan hikaye, bugün toplamda 3.000 m2’lik 4 katlı tesisimizde restoran, yemek sanayi, ve çok amaçlı salonlarımızda günde 10.000 kişilik yemek kapasitesine ulaşmıştır.
Kendini yenilikleriyle geliştiren Taylan, modern tesislerinde, kalite, yönetim ve güvenlik sistemi belgeleriyle üretim yapmaktadır. Gıda üretiminin ne kadar önemli ve sorumluluk gerektirdiğinin bilincinde olan firmamız, günlük olarak laboratuar testleri ile müşterilerini koruma altına almıştır.
Taylan, üretimin yanı sıra 500 kişilik restoranı ile perakende olarak özel toplantılar ve düğünlerde de gerek salonlarında gerekse kendize ait mekanlarda hizmet vermetedir.
Bugünlere ulaşmamızda büyük pay sahibi olan başta kurucumuz Ali Taylan olmak üzere Hilmi Taylan ve Necati Taylanı saygı ve rahmetle anarken, sabırla bizlere destek olan aile fertlerimize, alın teriyle çalışan personelimize, her zaman yanımızda olan tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz.